Studio

52 Studio's

In het complex zijn 52 studio’s. De studio’s zijn circa 30m² groot en zijn ingericht met een woon-/ slaapkamer met pantry en badkamer. De woon -slaap kamer met pantry is circa 5,92m x 3,19m en de badkamer, die is ingericht met inloopdouche, wastafel en toilet is circa 3,08m x 1,60m. Het spreekt voor zich dat in de studio’s rekening is gehouden met mogelijk rolstoelgebruik; zo zijn er extra brede deuren en geen dorpels. Via het grote raam in de woonkamer kijkt u over de belevingstuin of over het groen aan de voorzijde van het complex. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de gezamenlijke ruimtes, zoals de woonkamers, patio en de tuin.

Kleinschalig wonen met persoonlijke aandacht

Appartementen

10 Appartementen

Er zijn tien appartementen in het complex. De appartementen zijn groter dan de studio’s; ze zijn circa ruim 50m² groot en ingericht met een woonkamer met keukenblok, separate slaapkamer, badkamer en berging/ bijkeuken. .

Lees meer

Heeft u interesse en/of wilt u op de hoogte blijven?

Heeft u interesse in een studio of een appartement in combinatie met deze unieke manier van wonen? Laat hieronder uw gegevens achter.

Makelaar:

Heeft u een vraag aan Careless? Bel hen op 06 14295014 (contactpersoon: Heidi Frank).
 

Vul onderstaand formulier in

Verstuur

© Copyright 2021-2022 | Privacy Statement Design: Inzpire Design & Communicatie | Development: Haagen Web & App